Viemärin avauksen hinta − jätä työ ammattilaiselle!

huhtikuuta 04, 2019

Suomen Paineautot Oy tekee omakotitaloille ja muille kiinteistöille viemärien avausta nopealla aikataululla, ammattimaisesti. Palvelemme Etelä-Suomen alueella 24h/7. 

Moni tee-se-itse -mies tai -nainen haluaa tehdä kotinsa tai muun kiinteistönsä viemärin avauksen omatoimisesti esimerkiksi painepesurilla tai pumpulla. Ilman oikeita laitteita avaaminen on kuitenkin vaikeaa, hidasta ja saattaa lopulta tulla kalliimmaksi kuin ammattilaisen palkkaaminen. Jos käytössä ei ole kunnollisia imulaitteita, vesivahingon vaara on aina olemassa. 

Meillä on käytössämme ammattimainen painehuuhtelukalusto, jolla tarvittavat imutyöt ja viemärin avaus sujuvat ongelmitta. Saavumme paikalle kuorma-autolla, jossa on paine- ja imulaitteet sekä oikeanlaiset suuttimet. 

Ota meihin yhteyttä! Teemme kiireellisiä viemärin avauksia ympäri vuorokauden. 

Viemärin avaus hinta 

Jos kyseessä on tavallinen omakotitalo, jossa ei ole rakenteellista vauriota, viemärin avaus sujuu tunnissa tai parissa. Pyrimme reagoimaan kyselyihin työtilanteesta riippuen muutaman tunnin varoitusajalla.

Hinnoittelu on tuntiveloitteista, ja lisäksi viemärin avauksen hinta riippuu, ajomatkan pituudesta ja työhön käytetystä ajasta. Yleensä hinta liikkuu 200-400 euron välillä. Tavallisen omakotitalon helppo viemärinavaus maksaa yleensä noin 260 euroa alvin kanssa.

Joskus tukos voi johtua myös linjarikosta, jolloin tilanne vaatii enemmän aikaa ja rahaa. Me voimme kuvata ja kuntokartoittaa linjan, mutta korjaustyö jätetään putkifirmalle.

Mistä tietää, että viemäri pitää avata? 

Jos viemärin kanssa esiintyy ongelmia, kannattaa olla nopeasti meihin yhteydessä, jotta tilanne ei pahene. Yleensä tukoksen huomaa siitä, että vessanpönttö ei vedä, pesuallas tai lattiakaivo tulvii tai viemäristä tulee epämiellyttävää hajua.

Miten viemärin avaukseen voi varautua? 

Jos olet tilannut viemärin avauksen, voit varautua siihen suojaamalla ympäristön esimerkiksi sanomalehdillä tai muovilla. Jos viemäri puhdistetaan keittiössä, kannattaa myös allaskaappi tyhjentää.

Onko edessä viemärin avaus? Ota meihin yhteyttä! Päivystyspuhelimemme palvelee numerossa 09 461 044


0 kommenttia

Tilaa artikkelit sähköpostiin

* indicates required